Meer informatie? 085-3030075

Wijnproeverijen

Een gezellig avondje uit met kaas en wijn

 

Een wijnproeverij is een gezellig en leerzaam avondje uit waar wijnproeven, en wijn centraal staat. De wijn- proeverijen vinden plaats achter Wijnhuis Oktober in het proeflokaal. De wijnproeverij duurt ongeveer 2,5 uur. Het begint met een introductie en een uitleg over wijn en het proeven en benoemen van wijn. Je proeft afhankelijk van het proefthema tussen de acht en twaalf verschillende wijnen. Op een ontspannen wijze worden wijnen duidelijk en helder toegelicht. Op tafel staan diverse boerenkazen en brood om de wijnen te begeleiden. Schrijf  je je in voor een wijnproeverij dan zitten er maximaal 16 mensen aan de proeftafel. Iedereen die aan een wijnproeverij meedoet wil naast gezelligheid ook meer leren over wijn en de wijnen van het desbetreffende proefthema. Met wijn wordt het altijd gezellig en dat combineren we met educatieve elementen. Na een gezellige avond ga je met nieuwe ideeen en opgedane proefervaring weer naar buiten, met als huiswerk: zoveel mogelijk verschillende wijnen te proeven en te onthouden. Regelmatig terugkomen voor een andere wijnproeverij juichen we natuurlijk ook altijd toe. Je leert tijdens een wijnproeverij veel over wijnen en over de feiten achter de wijnen en we maken tijdens de wijnproeverij niet van een wijn wat het niet is maar vertellen een realistisch verhaal achter de wijn.

 

Onze bedrijfsfilosofie is dat een wijnproeverij over wijn moet gaan en geen wijn-verkoopshow moet zijn. 

 

 

Wijnproeverij voor een eigen groep

 
Mocht je een eigen groep van familie, vrienden of collega's hebben dan kan je een eigen datum en wijnproefthema kiezen. De minimum groepsgrootte is 10 personen en het maximum is 18 personen. Mail naar info@mijnwijncursus.nl voor beschikbaarheid en mogelijkheden. Bij alle wijnproeverijen serveren we gerijpte boerenkazen uit onze eigen kaas affinieerkasten.

 

Via onze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van onze wijnactiviteiten. Mocht je geen e-mails meer willen ontvangen dan kan je afmelden met de afmelden button onder aan onze mailingen.

 

 

Kies hieronder je proefavond uit en reserveer direct online via onze beveiligde verbinding!

KLIK HIER voor het aanbod
(via de website van mijnwijncursus.nl)

 

Er komen geen producten overeen met de selectie.