Meer informatie? 085-3030075

Over ons

jeroen-van-mierlo-wijnlokaal-breda

Jeroen van Mierlo, het nieuwe gezicht van Wijnlokaal Breda

 

Vanaf 1 januari 2018 is  jouw vaste wijndocent Jeroen van Mierlo. Naast een geboren- en getogen Bredanaar is Jeroen vooral een wijn liefhebber. 

En van zijn liefhhebberij heeft hij zijn vak gemaakt. Jeroen is onder andere: Register Vinoloog, Aanbevolen Wijndocent van de Wijnacademie® en Register Wijndocent® (één van de eersten van Nederland). Naast wijnprofessional, is Jeroen al jarenlang docent en opleidingsmanager in het particulier onderwijs voor volwassenen. Door deze ervaring staat hij voor kwaliteit van opleiden. Oók als het om gezellige cursussen gaat!

Op dit moment is hij zelf weer student: aan Nederlands hoogste professionele wijnopleiding Magister Vini. Alle examens heeft hij behaalt en zit nu in de afrondende fase; de scriptie.

Met veel enthousiasme draagt hij zijn kennis van wijn (en alles wat daar mee samenhangt) over tijdens zijn trainigen, wijncursussen en wijnproeverijen. Zo gaat iedereen die een keer een training, cursus of proeverij heeft gedaan met veel nieuwe kennis weer naar huis, en soms ook wel een illusie armer. Een wijnproeverij is in ieder geval geen verkoopshow maar een verrijking van je wijnkennis.


Jeroen van Mierlo

Kandidaat Magister Vini, Register Vinoloog en Register Wijndocent

 

Adres: Wilhelminastraat 52, 4818 SH, Breda